Що посадити у січні з квітів

Вдалим буде рішення, якщо висіяти у січні такі кімнатні квіти як пеларгонія, бальзаміни, фуксії та гострий перчик. Якщо посадити цибулинні квіти — тюльпани, нарциси, гіацинти, крокуси в січні, на початку березня іх можна пересадити на клумбу для дозрівання.

Що можна посадити в січні?

Які овочі садити у січні на розсаду

  • Болгарський перець;
  • Баклажани;
  • Томати;
  • Коренева та черешкова селера;
  • Картопля

Кеш

Що можна висаджувати восени?

Крім цибулинних, ви можете посадити однорічники, такі як віола, волошка, лаватера, годеція, календула, іберійка, кларкія, ешшольція, космея, мак, а також багаторічники, такі як ромашка, льон, лаванда, лаватера, ромашка, волошка, гвоздика. А ще деякі сорти садових троянд рекомендують садити саме восени.

Як правильно сіяти розсаду квітів?

Для цього насіння висівають у грунт не глибоко, обприскують з пульверизатора, закривають кришку контейнера і поміщають його на 10-15 днів у холодне місце (у холодильник, на балкон, лоджію тощо). Після цього контейнери переставляють на підвіконня, де і з'являються сходи квітів.

Що посадити на розсаду в січні – список рослин — УНІАН
Квіти сіють на розсаду в січні, щоб прискорити їх цвітіння. У перший місяць року можна посіяти як багаторічники, так і однорічні рослини. Ось приклади квітів, які можна посадити на розсаду в січні: 1. Петунії – їх краще саджати в окремі ємності, наприклад, склянки або торф’яні таблетки. 2. Бегонії …