Що можна підгодувати нашатирним спиртом на городі

Як використовувати нашатирний спирт на городі (для огірків, помідорів, капусти та перцю) Нашатирний спирт — це доступний і ефективний засіб, який повинен бути в арсеналі у кожного городника, адже завдяки йому можна виростити гарний урожай помідорів, перцю, огірків, капусти, цибулі і часнику.

Що можна поливати нашатирним спиртом?

Томати, огірки, інші овочі беруть із нашатирного спирту стільки поживи, скільки потребують. Решту азоту грунтові бактерії перетворюють на нітрати, що їх рослини засвоять пізніше. В аптеках нашатир продають як 10-відсотковий розчин, розфасований у скляні ємності по 10, 40 і 100 мл.

Що можна поливати нашатирем?

Якщо у вас вдома або на присадибній ділянці є хризантеми, мальви, фіалки або бузок, ви можете підгодувати їх за допомогою розчину нашатирю. Так само добре суміш підійде і для огірків, гарбуза, капусти або бобових культур. Візьміть 4 л води, розчиніть в ній 1 ст. л нашатирного спирту і полийте землю.

Як використовувати нашатирний спирт для розсади?

Розчином нашатирного спирту, який дуже легко приготувати, можна поливати рослини під корінь та обприскувати листя. Щоб приготувати робочий розчин, потрібно набрати шприцом лише 1 кубик нашатирного спирту та розчинити його у 2 л води. Кореневі підживлення потрібно вносити лише на попередньо зволожену землю.

Як позбутися шкідників на городі за допомогою нашатирного …
Як використовувати нашатирний спирт на городі Виявляється, активне використання нашатирю, допоможе вам забути про таких шкідників на вашому городі, як капустянки, мурахи, мушки, слимаки, а також про попелиці і …