Чому загнивають кабачки на кущі

Зав'язі кабачків можуть почати гнити і якщо їм не вистачає певних мікроелементів – зокрема, бору та йоду. Брак останнього може виникнути, якщо ви поливали рослину водою з високим вмістом заліза, а ось бору може не вистачати у ґрунті ще з самого початку.1 лип. 2020 р.

Чому гниють кабачки на кущах?

Чому гниють зав'язі кабачків та як цього уникнути Кабачок теплолюбний і дуже чутливий до надмірної вологості. Тому в сиру й холодну його зав'язі починають гнити. Щоб цього не сталося, за такої погоди накрийте кабачок плівкою. Також можна покласти під плоди солому та дощечки.

Чому Підгнивають кабачки?

Не потрібно поливати кабачки так, щоб намокало листя, оскільки волога на кабачках може викликати їхнє підгнивання, якщо на вулиці холодно і випаровування не так активно відбувається. Ця культура болючіша за інші овочі відноситься до нестачі води під час нарощування вегетативної маси і появи зав'язей.

Чому гниють молоді кабачки?

Чому маленькі кабачки гниють – відповідь городників Вони знають, чому кабачки гниють прямо на кущах і намагаються запобігти цьому. Справа в тому, що ця неприємність пов'язана з нестачею світла при високій вологості. Також ризик загнивання молодих кабачків зростає через перепади температур. Кеш

Чому кабачки починають гнити на кущі маленькими: причини і …
Чому починають загнивати кабачки на кущі – причини. Кабачки можуть гнити при будь-якому способі вирощування в теплиці, парнику, на відкритому грунті.