Яким має бути одяг на ніках?

По шаріату вбрання має повністю покривати тіло нареченої. Крій не повинен бути занадто обтягуючим, оскільки це акцентуватиме увагу чоловіків на формах нареченої, що неприпустимо в ісламі. Плаття, Сукня повинно підкреслювати невинність та непорочність, а також повинно бути пристойним та скромним.

Порядок і правила проведення нікаха в мечеті наказують, щоб наречена, майбутня дружина була в суворій сукні, щоб на ній обов'язково була хустка, можна одягнути і вуаль, хоча покриття обличчя не є обов'язковою вимогою для проведення нікяха.

У ніках є умови: дівчині має виповнитись 18 років, вона не може бути недієздатною, повинна бути віруючою, крім того, необхідна наявність викупу та свідків. Тільки в цьому випадку можна прочитати ніках. Коли ви просите викуп, можна поторгуватись. Це єдина нагода для дівчини.

Вінчальне Плаття, Сукня або вбрання для ніках – це ексклюзивні тканини, авторський дизайн, бездоганний крій, прості форми, спідниця в підлогу та стримане використання декоративних елементів. Голова нареченої повинна бути вкрита хусткою чи фатою. Вінчальний образ говорить, що дівчина знає собі ціну і має тонкий смак.