Які волоські горіхи краще купувати у шкаралупі

Волоський горіх Буковинська бомба полюбився садівникам за стабільно високу врожайність і тонку шкаралупу. Горіхи великі, ароматні, солодкуваті, ростуть кистями. Дерево високе, досягає 7 метрів, має кулясту крону. Добре переносить навіть сильні морози, стійке до ряду захворювань.

Яка різниця між грецьким і волоським горіхом?

До речі, волоські горіхи (які ще називають «грецькими») не мають нічого спільного із Грецією. У Росії їх стали так називати лише тому, що їх привозили грецькі купці. Насправді ж батьківщина цього горіха – Середня Азія та деякі райони Кавказу.

Як використати шкаралупу грецького горіха?

Найпростіший спосіб застосування шкаралупи – це використовувати її як природний дренаж. Такий спосіб підійде і для відкритого ґрунту, і для теплиці, і навіть для кімнатних рослин. Укладати половинки слід отворами вниз, щоби випадково не пошкодити коріння.

Як зняти шкірку з волоського горіха?

Горіхи потрібно залити водою і поставити у мікрохвильовку на 3 хвилини. Прогріті горіхи надзвичайно легко чистити, не пошкоджуючи при цьому їх форму. За допомогою окропу можна зняти шкірку з мигдалю. Горіхи варто залити гарячою водою за декілька хвилин, після цього шкірка знімається швидко і без зайвих зусиль.

Які волоські горіхи корисніше очищені або в шкаралупі
Волоський горіх: Рекордсмен за вмістом вітаміну С. Покращує роботу мозку та судин, допомагає при нервових розладах. Показаний при захворюваннях щитовидної залози. кедровий горіх