Маринувати білі гриби

Який маринад для білих грибів?

Для маринаду:

  1. 1 л води
  2. солі
  3. 1 ст. цукру
  4. 50 мл оцту 9%
  5. 2 бутони гвоздики
  6. 2 горошки чорного перцю
  7. 1 лавровий лист

Кеш

Скільки потрібно варити білі гриби для маринування?

Мариновані гриби білі Потім гриби відразу почистити, промити і відварити в підсоленій киплячій воді 20 хвилин. Не забувати знімати піну і вимкнути вогонь, як тільки гриби опустяться на дно каструлі.

Як приготувати маринад для грибів?

У каструлю налити літр води, додати кілька горошин запашного перцю і листочків лаврового листа, сіль, цукор. Поставити маринад на вогонь і довести до кипіння. Коли маринад закипів, додати в нього гриби і варити 15 хвилин. Додати оцет, варити ще 5 хвилин.

Мариновані білі гриби на зиму – рецепт …