Який маринад для білих грибів?
Для маринаду:
- 1 л води
- солі
- 1 ст. цукру
- 50 мл оцту 9%
- 2 бутони гвоздики
- 2 горошки чорного перцю
- 1 лавровий лист
Кеш
Скільки потрібно варити білі гриби для маринування?
Мариновані гриби білі Потім гриби відразу почистити, промити і відварити в підсоленій киплячій воді 20 хвилин. Не забувати знімати піну і вимкнути вогонь, як тільки гриби опустяться на дно каструлі.
Як приготувати маринад для грибів?
У каструлю налити літр води, додати кілька горошин запашного перцю і листочків лаврового листа, сіль, цукор. Поставити маринад на вогонь і довести до кипіння. Коли маринад закипів, додати в нього гриби і варити 15 хвилин. Додати оцет, варити ще 5 хвилин.
Мариновані білі гриби на зиму – рецепт …