Чим удобрювати коренеплоди

З фосфорних добрив підійде суперфосфат, амофос. Фосфор потрібен, щоб морквина росла соковита та солодка. До того ж фосфорне добриво сприяє тому, що коренеплоди моркви краще зберігатимуться взимку.29 черв. 2022 р.

Коли і чим Підживляти моркву?

Городники радять підгодовувати овоч кілька разів:

  1. під час висівання;
  2. після появи паростків;
  3. через 3 тижні після першого підживлення;
  4. за 2 тижні до збирання врожаю.

Що робити з морквою щоб була солодка?

Яке добриво краще для моркви Моркві для росту та солодкості потрібні фосфор, азот, калій і бор. Можна взяти готові мінеральні добрива, або самим приготувати розчин для поливу. Але більшість городників сходиться на думці, що корисніше і для овоча, і для грунту буде підгодівля моркви народними засобами.

Як удобрювати моркву?

Є хороші методи підживлення морквин. Для перших підживлень моркви потрібно дві склянки попелу із дерева, столова ложка нітрофоски, 20 грамів калійної селітри та додати по 15 грамів суперфосфату та сечовини на відро води. Вносити добриво потрібно після поливу моркви. Моркву можна підживити і дріжджовим розчином.

Редис: посадка і догляд у відкритому ґрунті, вирощування з …
Дозріває редис не одночасно, тому на запитання, коли викопувати редис, відповідаємо: збирати його слід вибірково, у міру дозрівання. Збір урожаю редису краще проводити з ранку, напередодні ввечері рясно поливши грядки. Висмикнувши коренеплоди, обтрусіть із них залишки ґрунту, …