Мигдаль до якого сімейства відноситься

Де використовують мигдаль?

Насіння мигдалю солодкого використовують в їжу свіжим, підсмаженим, підсоленим, а також як прянощі при приготуванні різних виробів з тіста, солодощів, шоколаду, лікерів, надаючи їм тонкого смаку. Смажений солоний мигдаль добре доповнює напої.

Як правильно вживати мигдаль?

Мигдаль краще їсти вранці, попередньо вимочивши його у воді. У цьому випадку горіх краще перетравиться і збільшиться засвоєння поживних речовин. Крім того, після замочування горіх буде легше жувати. Також вивільниться фермент, який допомагає організму перетравлювати жири.

Коли дозріває мигдаль?

Перше збирання врожаю проводиться на 4 рік зростання рослини. Врожайність рекордна, одне доросле дерево дає до 13 кг мигдалю за сезон. Дозрівання плодів настає у вересні.

Мигдаль — Вікіпедія
Мигда́ль (Prunus dulcis) — кущ або невелике дерево роду слив (Prunus), часто класифікується до підроду мигдаль (Amygdalus). Також термін «мигдаль» стосується плодів (кістянок з сухим оплоднем, що містять їстівну насінину) чи самих насінин цих рослин, заради яких вони культивуються.…