В’ялений болгарський перець у електросушарці на зиму

Як сушити болгарський перець на зиму?

Як сушити болгарський перець в електросушарці Перець треба розкласти в один шар на решітках сушарки. Виставте температуру 50 градусів за Цельсієм і сушіть біля 12-ти годин. Процес може зайняти і менше часу, все залежить від товщини смужок. Готовий перець треба перевірити пальцями – він має хрустіти.

Як можна зберегти перець на зиму?

Важливо! Умови зберігання незрілого болгарського перцю – температура 8-10 °С, вологість 90-95%. Перед тим, як зберігати ці овочі в темному і прохолодному місці, їх укладають в дерев'яні або картонні (з отворами) ящики не більше, ніж в один ряд. Якщо обернути кожен перець папером, то плоди не будуть стикатися.

Як заморозити болгарський перець на зиму?

Підготовлений перець спочатку розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку розрізати уздовж ще раз. Тепер потрібно скибочки перцю нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку.

Як правильно сушити перець болгарський на зиму: в …
Як сушити болгарський перець на зиму; У електросушарці; Відео: сушка болгарського перцю в електросушарці; У духовці; В мікрохвильовці; Як визначити готовність; Як зберігати сушений перець