Домашнє вино має легкий аромат і міцність близько 12%. У холодний осінній вечір хочеться розслабитися в кріслі з келихом холодного вина. Краще приготувати домашнє вино, адже в його якості ви можете бути впевнені. Приготувати такий напій з вишні можуть навіть винороби-початківці.8 вер. 2021 р.
Скільки відсотків алкоголю у вині?
Вино — 9-20 % об. Портвейн — 20-22 % об. Квас — 0,3-2,2 % об . Саке — 16-18 % об.
Скільки градусів має бути у сухому вині?
Сухим називається вино, у якому дріжджі "насухо" переробили цукор (залишок може становити до 0,3%). Міцність такого вина становить – 9-14%.
Скільки часу має бродити виноград?
Додати в вино цукор, перемішати масу, надіти на горлечко пляшки рукавичку і залишити бродити на 2-3 тижні. Коли рукавичка спаде, перелити вино в чисту ємність, знімаючи з осаду, прибрати в прохолодне місце на 30 днів. Через кожні 10 днів потрібно переливати вино в чисті пляшки, знімаючи їх з осаду.
Домашнє вишневе вино – простий рецепт — …