Як приготувати обліпиху на зиму?
Приготування:
- Помити та висушити ягоди обліпихи.
- Подрібнити ягоди за допомогою блендера.
- Додати цукру, добре перемішати.
- Ошпарити окропом банки, викласти в них обліпиху та закрити кришками.
- Зберігати у холодильнику.
Як заготовити обліпиху на чай?
Обліпиха, перетерта з цукром Пюре перемішати з цукром 1:1 (1,3). Залишити на столі до повного розчинення цукру, час від часу помішувати. Покласти у стерильні банки, зберігати в холодильнику. Або заморозити у формочках (а ще краще – в пакетах) для льоду – так дуже зручно використовувати для приготування чаю.
Як правильно перетерти обліпиху з цукром?
Невеликими частинами в мисці пюруйте обліпиху з цукром занурювальним блендером. Можна використовувати м'ясорубку. Залиште отримане пюре за кімнатної температури на 2-3 години, періодично перемішуючи, а потім приберіть на 8 годин у холодильник. Простерилізуйте банки, а кришечки обдайте окром чи прокип'ятіть.
Обліпиха перетерта з цукром на зиму (рецепти без варіння)
1 Обліпиха з цукром без варіння — рецепт на зиму. 2 Заготівля з перетертої обліпихи з цукром без варіння блендером. 3 Як зберегти обліпиху для чаю на зиму, щоб зберегти всі корисні …