Як порізати яблуко часточками

Як різати яблук?

Яблука необхідно нарізати тонкими скибочками або кружальцями і розкласти на широкі листи або сітки в один шар. Щодня їх треба перевертати. Ще один варіант – нанизати порізані плоди на нитки та підвісити їх у дворі. Для захисту від комах рекомендується накрити тонким шаром марлі.

Що потрібно робити щоб яблука не потемніли?

Зокрема, потрібно розчинити від 1 до 2 столових ложок меду в 1 склянці води кімнатної температури та замочити порізані яблука у цій суміші на 1-5 хвилин. Якщо ви не готові з'їсти їх одразу, помістіть у холодильник на ніч у поліетиленовому пакеті, і вони залишаться свіжими. Кеш

Як зробити сухофрукти з яблук?

Для того, щоб приготувати сухофрукти за допомогою електросушарки, вимиті яблука наріжте часточками і викладіть на піддони. Виставіть температуру мінімум 60°C. Витримуйте яблука в сушінні максимум 7 годин. Потім перевірте готовність, якщо вони залишилися вологими – просушіть ще 2-3 години. Кеш

Яблука в сиропі на зиму часточками – рецепти, як …
Яблука в сиропі на зиму часточками. Яблука в сиропі на зиму часточками – літній десерт в зимові холоди. Заготівля яблук в сиропі на зиму часточками з корицею, шавлією і ваніліном. Літо …