Правильна цвітна капуста

Скільки часу смажити цвітну капусту?

Капусту порізати, розібрати на шматочки. Кожен шматочок вмочити в клярі і викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати цвітну капусту 3-5 хвилин до золотистого кольору.

Як приготувати смажену цвітну капусту?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Як правильно доглядати за цвітною капустою?

Посадка й догляд за цвітною капустою Освітлення: яскраве сонячне світло. Ґрунт: підзолисті суглинки та чорноземи з pH 6,7-7,4. Полив: регулярний і достатній: у середньому один раз на тиждень, але відразу після висадки сіянці поливають удвічі частіше. КешСхожі

Як приготувати цвітну капусту: 10 швидких і смачних рецептів
Запікаючи овоч у духовці, ви отримуєте низькокалорійну їжу. У сезон купити цвітну капусту – не проблема, інші складові завжди є в холодильнику. Цвітна капуста, запечена з сиром та майонезом / Фото sad-fasad