Як готувати чавунну сковороду до використання

Перед першим застосуванням чавунну сковороду потрібно ретельно вимити теплою водою, витерти м'якою ганчіркою і протягом 5-6 хвилин потримати на плиті, щоб гарненько її розжарити. Потім всю її внутрішню поверхню потрібно змастити рослинним маслом. Бажано використовувати оливкову, так як від нього буде менше диму.

Як підготувати нову сковорідку до використання?

Кращий варіант підготовки антипригарного посуду до першого використання – помити під теплою проточною водою, витерти насухо і приступати до приготування їжі, уникаючи перегріву посуду. Змащування сковорідки перед першим використанням тонким шаром олії – зовсім необов'язкова процедура і обійтися без неї можна.

Як готувати на чавунній сковорідці?

Промити виріб проточною гарячою водою, а потім витерти насухо або прогріти до повного видалення вологи. Нагрійте посуд на плиті до температури понад 100 ° C і нанесіть на внутрішню поверхню тонкий шар рослинного масла і дайте охолонути. Чавунний посуд готовий до використання. Кеш

Як оновити чавунну сковорідку?

Чавунну сковорідку можна почистити за допомогою солі та оцту. Змішайте обидва інгредієнти до утворення кашки, візьміть губку з жорсткою поверхнею та почистіть нею посудину. Потім змийте теплою водою. Вуаля – сковорідка знову як нова!

Як за 3 кроки підготувати сковороду до першого застосування