Як зробити конфітюр із персиків

Що можна зробити з персиками?

Персик можна додавати в салати, запікати в духовці з сиром, готувати на мангалі, робити на його основі соуси до м'яса, варити варення, готувати тарти, пироги, пиріжки та навіть поєднувати з часником.

Як зробити густе варення з персиків?

Рецепт приготування густого варення з персиків:

  1. Персики та сливи порізати на дольки, засипати цукром і сухим желатином.
  2. Дати постояти кілька годин.
  3. Налити 0,5 склянки води, розмішати.
  4. Варити на повільному вогні хвилин 30-40.
  5. Розлити по банках. Зберігати в холодильнику.

Що можна зробити з персиків на зиму?

Які заготовки на зиму можна зробити з персиків З персиків виходять неймовірно смачні компоти, джеми, варення. Їх насичений аромат і ніжна консистенція припадуть до смаку дорослим і дітям.

Прості рецепти приготування конфітюру з персиків на зиму
Конфітюр із персиків – один із варіантів смачної заготівлі, яку можна зробити на зиму. Цей десерт має особливу популярність, тому що мало кого залишить байдужим.