Як квасили капусту бабусі

Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?

Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі. Особливість в тому, що за цим рецептом капусту не потрібно м'яти для виділення соку.

Як правильно варити квашену капусту?

Цибулю дрібно нарізати, а моркву натерти на крупній тертці. Квашену капусту промити, якщо вона дуже кисла і солона, або просто відкинути на друшляк, щоб зайвий сік міг стекти. У каструлю налити води і покласти туди картоплю та селеру. Коли закипить, зменшити вогонь і варити 15-20 хвилин.

Що зробити щоб капуста не була кисла?

Квашена капуста кисла – що робити Самий перевірений спосіб, як нейтралізувати кислоту капусти або як виправити смак квашеної капусти – це гарненько її промити. Таким чином кислий смак можна зробити менш різким. Чим кисліше капуста, тим інтенсивніше її варто промивати. Найкраще для цього використовувати друшляк.

Як правильно квасити капусту – рецепт бабусі
Як правильно квасити капусту – рецепт бабусі event 17:19 Понеділок 19 Вересня 2022 БЛОГ 11 100 share Поділитися: Квашена капуста, це один із делікатесів української кухні. Рецепт її приготування досить простий, але вимагає терплячості. Ми вирішили розповісти, як правильно готувати цю страву в сільських умовах.