Як різати яблука для сушіння в електросушарці

Як різати яблука для сушки Спочатку яблука треба добре помити, обсушити, а потім порізати їх шматочками або часточками, товщина яких складає не більше 0,5 сантиметра. Якщо наріжете товсті шматки – вони будуть дуже довго сушитися.

Як правильно сушити яблука в Електросушарці?

Правила сушіння яблук у електросушарці: Акуратно (в один ряд) розкладіть їх на піддони Встановіть всі піддони в електросушарки і увімкніть прилад у мережу Прослідкуйте, щоб температурний датчик не перевищував показник 55 градусів Залиште яблука сушитися як мінімум на 7 годин

Як правильно підготувати яблука для сушки?

Порізані яблука розкладають в 1 ряд на деку і на невеликому вогні (75° C) з відкритими дверцями сушать 7-8 годин. Для кращого результату через деякий час сушки температуру знижують до 50-55° С. Кожні півтори години необхідно перемішувати яблука. Щоб висушити яблука в електросушарці, їх розкладають в один ряд.

Як сушити яблука в електричній духовці?

Для того, щоб приготувати сухофрукти за допомогою електросушарки, вимиті яблука наріжте часточками і викладіть на піддони. Виставіть температуру мінімум 60°C. Витримуйте яблука в сушінні максимум 7 годин. Потім перевірте готовність, якщо вони залишилися вологими – просушіть ще 2-3 години. Кеш

Як сушити яблука в електросушарці – Etnosoft