Скільки солі на 1 кг раків?
Спосіб приготування: На 1 кілограм раків 2,3 літрів води, 60 грам солі (2 столові ложки), в киплячу воду додати наші фірмові спеції і тільки потім кидаємо раків, які повністю повинні бути покриті водою.
Чому не можна їсти мертвих раків?
Мертвих раків готувати не можна. Відразу після загибелі в їх тілах починається процес розкладання. Людина, що з'їла зіпсоване м'ясо, ризикує отруїтися.
Як розмножуються рак?
Раки – роздільностатеві тварини. Самці раків досягають статевої зрілості на третій рік життя, а самки – тільки – на четвертий. Як правило, раки-самці в 2-3 рази більші за самок. Ікру самки відкладають вночі, в тиші, протягом 2-3 годин.
Як варити раків: рецепт та приготування від Євгена Клопотенка
Хоч м‘яса у рака небагато, воно дуже смачне та неймовірно ніжне. Та це не єдина його перевага. Виявляється, ракові шийки – цінне джерело білка. До того ж у цьому м‘ясі …