Куди збувати м’ясо індички

Скільки часу тушити індика?

В залежності від розмірів, зазвичай індичку варять близько години в режимі гасіння, а для великих шматочком, близько 2 годин.

Як замаринувати м’ясо індика?

Досить змішати кефір, трохи рослинної олії й гірчицю, додавши сіль і спеції. Потім потрібно добре змастити індичку зсередини й зовні. До речі, якщо зробите невеликі надрізи на шкірці, волокна просочаться краще. Дуже часто використовують кефірний маринад для шашлику з індички.

Скільки має бути індичок на одного індика?

На 5-8 самочок необхідно тримати одного індика. Після спарювання індичка буде нести запліднене яйце протягом 2 тижнів.

Як приготувати індичку 7 рецептів | Блог Comfy
Ці рецепти трохи схожі, але м’ясо ми будемо маринувати довше та заправку виберемо іншу. Візьміть такі компоненти: 1. 4 …