Як сушити сливи в електричній духовці

Як сушити сливи у електросушарці Для того щоб приготувати чорнослив у електросушарці, сливи викладають на спеціальні піддони в один шар. Якщо ви сушите половинки плодів, то їх необхідно розташувати зрізом вгору. Температурний режим за весь час сушіння буде змінюватись: 1 етап: сушимо 4 години при температурі +50…

Як правильно сушити сливи в духовці?

More videos on YouTube

  1. 1 етап: потрібно сушити 4 години при 50-55 ºС, після цього, варто поміняти лотки місцями та перевернути шматки.
  2. 2 етап: слід сушити 4-6 годин при 60 ºС, потім, знову поміняти лотки та перевернути плоди.
  3. 3 етап: необхідно сушити до готовності, десь, 4-6 годин при 75-80 ºС.

Кеш

Як сушити великі сливи?

Сливу вимити, видалити плодоніжку і м'яті плоди Можете використовувати плоди з кісточкою, в аерогрилі навіть великі плоди добре высушатся, але якщо бажаєте отримати продукт без кісточки, видаліть її Встановіть в аерогрилі температуру 65 °C і сушіть сливи протягом 40 хвилин, залиште остигати на годину Кеш

Як зберігати в Ялені сливи?

В'ялені сливи прекрасно зберігаються в холодильнику протягом року їх можна додавати в салати і використовувати при випічці, інформує Ukr. Media. Для в'ялення підхід не любі сливи, найкраще використовувати ті сорти в яких м'ясистий м'якуш, достатньо цукру і трохи вологи.

Готуємо чорнослив: 3 способи сушити сливи в домашніх умовах
Сливи можна сушити в духовці, електросушарці або на сонці. Це варто робити відразу після закінчення сезону: сухофрукти – джерело вітамінів і мінералів і …