Як краще зробити рибу

Який жир краще використовувати для смаження риби?

У процесі смаження риба поглинає певну кількість жиру, тому калорійність її підвищується. Для смаження основним способом використовують олію (найкраще соняшникову), кулінарний жир (фритюрний), для фритюру – суміш харчового саломасу (60%) й олії (40%).

Як зробити щоб риба клювала?

Щоб добре клювало, Михайло рекомендує використовувати різні насадки, наживки та приманки. Якщо риба не клює на хробака, це не означає, що її тут немає. Їй може бути нецікава ваша наживка в цей момент. З тваринних наживок спробуйте: мотиля, хробака, опариша, лялечки мух, жуків, риб-живців при ловлі на велику хижу рибу.

Як замаринувати рибу для жарки?

За 10-15 хвилин до смаження рибу варто посолити, поперчити і збризнути лимоном (за можливості). Завдяки цьому сіль краще вбереться, і риба не буде прісною. Лимон розм'якшить м'якоть і прибере запах, властивий річковій рибі. Щоб риба вийшла із золотистою скоринкою, необхідне борошно. Кеш

Як приготувати рибу – простий рецепт – Телеграф
Спосіб приготування: Філе судака помийте, просушіть, поріжте середніми шматками. Наріжте хліб тоненькими шматочками. Далі шматочки судака покладіть на хліб. Сковороду добре прогрійте і змастіть вершковим маслом|мастилом|. …