Як висушити корінь імбиру в домашніх умовах?
Сушений зацукрований імбир Для цього треба порізати імбир пластинами, а потім варити в сиропі, доки він не стане м'яким. Потім його необхідно обваляти в цукровому піску та відправити на сушіння в духовку або сушарку. Такий імбир сушиться 5-6 годин.
Як зберігати імбир маринований?
Його слід зберігати в скляній або керамічній банці з щільно закритою кришкою. Поставте ємність в холодильник. Маринований імбир, який ви самі приготували, можна зберігати до 3 місяців. Якщо ж ви купили його в магазині, то дотримуйтесь інструкцій на упаковці.
Як приготувати корінь імбиру в домашніх умовах?
У 250 мл води додати 200 г цукру та. Поки суміш доводитиметься до кипіння, очистити корінь імбиру (достатньо 200 г) і нарізати його тонкими скибочками. Коли солодка вода закипить, потрібно додати до неї скибочки імбиру і варити на слабкому вогні 20–30 хвилин.
Як зберігати корінь імбиру свіжий і маринований – Веселий дім
Як зберігати імбир в морозилці. Цей спосіб не вважається оптимальним, так як корисні і смакові якості коренеплоду зменшуються в умовах низьких температур.