Як правильно та смачно приготувати долму

Як правильно варити долму?

Залийте долму водою до останнього ряду і накрийте перевернутою тарілкою. Таким чином під час готування долма не буде рухатися. Накрийте її кришкою і поставте на середній вогонь. Як тільки вода почне кипіти, зменшіть вогонь до мінімуму і продовжуйте готувати долму ще годину. Кеш

Як приготувати листя винограду на долму?

Виноградне листя залити окропом на 10 хвилин. Загорнути начинку в лимонне листя. Скропити лимонним соком і подавати. Кеш

Скільки вариться долма?

Долму в середньому варять 55-60 хвилин на невеликому вогні, після закипання води в каструлі.

Як приготувати долму в домашніх умовах — поради і рецепти
1 ст. л. сушеного базиліка. 1 ч. л. сушеної материнки. 2 ст. л. томатної пасти. 1 стакан води. 500 г виноградного листя. Сіль і перець — за смаком. …