Їх поділяють на однорічні (кукурудза, цукр. сорго, сорго-суданковий гібрид, суданська трава, вика яра, люпин жовтий, серадела) і багаторічні (люцерна, конюшина, еспарцет, лядвенець, тимофіївка, стоколос, костриця).
Яка з культур є кормовою?
До кормових культур належать: грястиця, райграс пасовищний, райграс багатоквітковий, вівсяниця висока, люцерна, конюшина червонувата, кукурудза, біб кінський і ін.
Де використовують кормові рослини?
КОРМОВІ́ КУЛЬТУ́РИ – сільськогосподарські культури, які вирощують з метою виробництва корму для сільськогосподарських тварин і птиці.
Що вирощуються в Україні?
Основні сільськогосподарські культури України – це яра та озима пшениця, кукурудза, жито, ячмінь, овес, соняшник, соя, цукрові буряки, картопля, цибуля, часник, горіхи, виноград, ріпак, капуста, помідори, огірки, перець, баклажани, кавуни, дині.
Кормові культури — Вікіпедія