Як зробити хрустку картоплю фрі в домашніх умовах?
Шматочки картоплі потрібно ретельно просушити за допомогою рушника, щоб прибрати всю рідину. Потім відправити нарізану картоплю буквально на 5-7 хвилин у морозильну камеру, щоб вона вийшла хрустка зовні й м'яка всередині. Викласти картоплю у кошик фритюрниці та смажити 8-10 хвилин – майже до готовності. Кеш
Як зробити в домашніх умовах картоплі фрі?
Вилийте в сковороду олію, доведіть до кипіння і смажте картоплю 10 хвилин на маленькому вогні. Потім дістаньте картоплю і остудіть до кімнатної температури. Знову доведіть олію до кипіння, викладіть в неї остиглу картоплю і смажте ще 3 хвилини. Посоліть за смаком. Кеш
Що можна приготувати з картоплі легко?
А кількість страв, які ви можете приготувати з картоплі, просто вражає!
- Запечена картопля з курячим філе …
- Картопля по – французьки …
- Галушки з тертої картоплі по-домашньому …
- Тушкована картопля з м'ясом …
- Картопляні крокети …
- Деруни без яєць …
- Картопля у фользі в духовці …
- Картопля з часниковим соусом
КешСхожі
Страви з картоплі — 27 смачних рецептів на кожен день
Як ідеально приготувати картоплю: 7 смачних рецептів. Картопля, запечена із зеленню та часником Вам знадобиться: Картопля – 700 г Оливкова олія …