Картопля в домашніх умовах

Як зробити хрустку картоплю фрі в домашніх умовах?

Шматочки картоплі потрібно ретельно просушити за допомогою рушника, щоб прибрати всю рідину. Потім відправити нарізану картоплю буквально на 5-7 хвилин у морозильну камеру, щоб вона вийшла хрустка зовні й м'яка всередині. Викласти картоплю у кошик фритюрниці та смажити 8-10 хвилин – майже до готовності. Кеш

Як зробити в домашніх умовах картоплі фрі?

Вилийте в сковороду олію, доведіть до кипіння і смажте картоплю 10 хвилин на маленькому вогні. Потім дістаньте картоплю і остудіть до кімнатної температури. Знову доведіть олію до кипіння, викладіть в неї остиглу картоплю і смажте ще 3 хвилини. Посоліть за смаком. Кеш

Що можна приготувати з картоплі легко?

А кількість страв, які ви можете приготувати з картоплі, просто вражає!

  • Запечена картопля з курячим філе …
  • Картопля по – французьки …
  • Галушки з тертої картоплі по-домашньому …
  • Тушкована картопля з м'ясом …
  • Картопляні крокети …
  • Деруни без яєць …
  • Картопля у фользі в духовці …
  • Картопля з часниковим соусом

КешСхожі

Страви з картоплі — 27 смачних рецептів на кожен день
Як ідеально приготувати картоплю: 7 смачних рецептів. Картопля, запечена із зеленню та часником Вам знадобиться: Картопля – 700 г Оливкова олія …