Що можна зробити з інжиром?
Свіжий інжир солодкий, соковитий і ароматний. Його можна додавати в салати з м'ясом і рибою, запікати в духовці з сиром і просто готувати цілим на грилі. Із нього ще готують соуси, джеми, варення, додають у пироги, смузі та навіть роблять начинку для вареників.
Як варити варення з інжиру?
приготування:
- Інжир промийте, зріжте хвостики. …
- З апельсина вичавіть сік, шкірку натріть на дрібній тертці, а м'якоть наріжте кубиками.
- Покладіть в каструлю інжир, всипте цукор. …
- Додайте цедру, м'якоть і сік апельсина. …
- Після закипання приберіть варення з плити, залиште на 3 години.
Що приготувати з інжиру: 5 рецептів, які не залишать …
Як готувати 1. Олію розтерти з цукром, додати яйце. У масу ввести цедру та сік лимона, додати молоко. 2. Борошно просіяти і змішати з ванільним цукром, розпушувачем і сіллю, додаючи невеликими порціями в тісто. Туди ж дрібно нарізати інжир. 3. Розкачати в пласт завтовшки 1,5 см і формами вирізати печиво.