Промийте і просушіть в друшляку або на паперовому рушнику. Складіть глід в стерильну банку. Приготуйте сироп з цукру і води. Гарячим сиропом обережно заповнюємо банку і закупорюють компот кришкою.14 лист. 2020 р.
Як правильно зварити компот?
Для приготування компоту плоди не потрібно попередньо розморожувати, так вони втратять багато соку. Тому покладіть всю ягідну суміш у замороженому вигляді в киплячу воду. Дочекайтеся, коли вода знову закипить. Зменшіть вогонь й варіть компот не більше 5 хвилин.
Як правильно заварювати ягоди глоду?
Спосіб приготування
- Помістіть глід в каструльку. Залийте окропом.
- Поставте на водяну баню на 30 хвилин.
- Зніміть ємність та накрийте її кришкою. Дайте засобу постояти протягом 10–15 хвилин. …
- Дорослі вживають відвар по 1/3 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Як правильно варити компот з ревеню?
Рецепт приготування Ретельно помийте ревінь, зріжте верх та низ стебла та видаліть шкірку. Поріжте його на невеликі шматочки довжиною 2-3 см. У 4 л каструлі доведіть до кипіння воду з цукром, додайте нарізаний ревінь та перемішайте. Варіть компот на маленькому вогні 10 хвилин.
⏰ як зварити компот з глоду-способи зробити заготовку на …
1. Стиглі плоди глоду вимити, розрізати навпіл кожну ягоду, видалити насіння. 2. Ягоди промити під проточною водою. Дати воді стекти. приготування …