Як швидко росте туя смарагд за роками

В середньому, за рік деревце виростає не більше ніж на 20 см в довжину, і на 4-5 см в ширину. Туя Смарагд – вічнозелена рослина, а значить буде залишатися такою навіть взимку і через сотню років.

Що робити щоб туї швидко росли?

Азотні застосовують при відставанні туї в рості або в якості стартової підгодівлі для ослаблених саджанців. Мікродобрива потрібно вносити, щоб наситити ґрунт біля туї корисними мікроелементами. Зазвичай, подібну підгодівлю роблять на другий рік після посадки рослини.

Як росте туя Смарагд?

Туя Смарагд – неквапливозростаючий сорт досягає 5 – 6 м в висоту, не більше 10 см в рік. Голден Смарагд – неквапливозростаючий сорт досягає 2 – 3 м у висоту, максимум 20 см в рік. Брабант – швидко зростаючий сорт досягає 4 – 5 м у висоту, річний приріст 30-35 см. Кеш

Який сорт туї росте найшвидше?

Туя «Брабант» Найбільш невибагливий, ароматний, з щільною кроною середнього відтінку зеленого, швидко зростаючий, цей сорт формує щільні огорожі всього за декілька років.

Туя смарагд (Smaragd): опис, посадка і догляд, як швидко …
Цей вид туї з середньою швидкістю росту. Приблизно по 10-15 см додає до свого росту і близько 5 см до кола за рік. До 10-річного віку туя досягає 2,5 метрів. Доросла рослина виростає до 6 метрів. Цей вид туї росте протягом усього життя. Для України, в тому числі, дерева повинні мати …