Якщо немає лимонного соку для майонезу, чим замінити

Як замінити уксус лимонною кислотою?

Згідно з кулінарними правилами 10 мл 9% столового оцту – це приблизно 1 г лимонної кислоти.

Як можна зробити лимонну кислоту?

Сировиною для виробництва лимонної кислоти серії «HAPPY BAKING» є меласа (патока), яку отримують з кукурудзи або буряка. Лимону кислоту отримують шляхом природного процесу ферментації цукру і цвілевих грибів Aspergillus niger.

Як розбавляти лимонну кислоту?

Застосовувати її просто: 1 г розбавляють у відрі води. Перед внесенням засобу грунт повинен бути вологим. Але застосування лимонної кислоти неприпустимо, коли кислотність ґрунту на хорошому рівні або вище за норму. Перевірити рівень кислотності можна самостійно.

Чим замінити майонез у салаті: 5 ідей корисних заправок
Густий білий несолодкий йогурт – це легка та дієтична заправка, яка ідеально підійде для будь-якого овочевого салату. Він має ніжну текстуру, збалансований …