Для чого приймають кукурудзяні приймочки

Кукурудзяні приймочки виявляють комплексну жовчогінну дію . Збільшуючи секрецію жовчі, вони знижують її в'язкість і зменшують кількість білірубіну. Також для них характерна сечогінна дія.

Що лікують кукурудзяні рильця?

Кукурудзяні стовпчики з приймочками (рильця) – збільшують секрецію жовчі (жовчогінна дія), зменшують її в'язкість, мають кровоспинну дію, відбувається зниження цукру в крові (гіпоглікемічна дія), мають сечогінну (діуретичну) дію.

Що лікує кукурудза?

Настій, відвар і екстракт рідкий кукурудзяних приймочок має жовчогінну, діуретичну дію, застосовують при жовчнокам'яній та нирковокам'яній хворобах, холециститі, холангіті, гепатитах, циститі, набряках, пов'язаних з порушенням серцевої діяльності, ожирінні, геморагічних діатезах і маткових кровотечах різного походження …

Що таке кукурудзяні приймочки?

Кукурудзяними приймочками називаються волокна, що нагадують волосся, яке росте навколо кукурудзяного стовпчика з зернами. Кукурудза — рослина, в якій цінується все. Зерна — складова харчового раціону, стебла і листя використовуються для комбікормів, але найцінніше — це кукурудзяні приймочки. Кеш

Кукурудзяні приймочки: інструкція із застосування, користь та …
Як приймати кукурудзяні приймочки для схуднення. З метою позбавлення від зайвої ваги приймають як водні настої та відвари на основі кукурудзяних волокон, так і міцні настоянки.