Чим підгодувати буряки червоні

трав'яний розчин — найкраще добриво для буряка, яке насичує коренеплоди мікроелементами і бактеріями-помічниками. В бак ємність 50 л додайте різні бур'яни, бадилля, кропиву, залийте водою і залишіть на 10 днів. Щодня розчин потрібно помішувати. сіль — на 10 літрів воли потрібно 1-2 столові ложки солі.13 трав. 2023 р.

Яку землю любить червоний буряк?

Оптимальні ґрунти для столових буряків – середньосуглинисті, супіщані та легкі, в яких є в достатку органічні речовини. Реакція середовища, при якому можна сподіватися на хороший урожай буряків, має бути близькою до нейтральної. За всієї своєї невибагливості буряк має одну особливість: він не виносить кислих ґрунтів.

Що робити щоб був солодкий буряк?

Щоб виростити буряк солодким, вносьте регулярно калійні добрива (30 г сульфату калію/10 л води). Калій також робить буряки соковитими. Поливайте буряки розчином калійної солі щомісяця до самого збирання врожаю. Бор вносять під буряки одноразово, приблизно в середині серпня.

Як боротися з тлею на буряках?

Найчастіше для боротьби з попелицею використовують обприскування всілякими розчинами й відварами. Після змивання попелиці з рослин струменем звичайної води це найпопулярніший та ефективний метод.