Посадка фруктового саду на ділянці

Скільки метрів від дороги можна садити дерева?

Відстань від будівель, споруд до дерев та чагарників потрібно приймати: від зовнішніх стін будівель і споруд до стовбурів дерев – 5 м, до чагарників – 1,5 м; від краю тротуарів і садових доріжок до стовбурів дерев – 0,7 м до чагарників – 0,5 м.

Як садити дерева відстань?

Згідно з новими ДБН Б. 2.2-12:2019, відстань від межі суміжної земельної ділянки до висаджених кущів, має становити 1 м, до стовбурів дерев – від 4 до 6 м залежно від крони, але не менше половини її діаметру.

Як правильно посадити фруктовий сад?

Посадка фруктового дерева. Для посадки викопайте ямку необхідного розміру, але не менше ніж 50*50*50см. Змішайте на дні ямки ґрунт із некислим торфом, перепрівшим компостом чи іншою перепрівшою органікою, зверху присипте шаром землі (не допускайте прямого контакту кореневої системи з добривами).

Фруктовый сад: план фруктового сада, выбор …
Фруктовый сад: правила планировки сада и выбора деревьев Для того чтобы вырастить сад из плодовых деревьев у себя на участке, необходимо не только определиться с местом и растениями, но и учитывать основные нюансы, такие как схема посадки, размер ям, высадка и …