Полив помідорів дріжджами

Суміш можна використовувати 1-2 дні. Розчин із сухих дріжджів та цукру – для приготування потрібно 10 літрів води, 10 г сухих дріжджів, 2 столові ложки цукру. Це все перемішати та настоювати 180 хвилин. Перед поливанням рослини потрібно розвести у співвідношені 1 частина добрива на 5 літрів води.25 квіт. 2022 р.

Як часто можна поливати дріжджами?

Поливаю рослини розчином дріжджів один раз у місяць, тобто за сезон роблю 2-3 підживлення. Якщо концентрацію розчину зменшити (0,5 л розчину дріжджів розвести ще в 10 л води), то підживлювати можна і частіше.

Як правильно поливати дріжджами?

Її рецепт досить простий: в літрі води розчинити 200 гр дріжджів і заховати в тепле місце на три години. Коли почнеться активне бродіння, суміш вилити у відро і залити ще 9 л води. Нею поливати рослини потрібно відразу з розрахунку 1 л на один кущ помідорів або огірків.

Що не можна поливати дріжджами?

Про це повідомляє портал "Сад та город". Так, негативний вплив дріжджі мають на бульбові та кореневі культури. Йдеться про буряк, картоплю, моркву, цибулю, редис, редьку та часник. Зокрема, від дріжджів у них виникає надлишок корисних речовин.

Полив помідорів – отримуємо якісний урожай томатів