Як дізнатися, на яких пристроях активний WhatsApp: докладна інструкція

WhatsApp – одна з найпопулярніших програм для обміну повідомленнями, яка використовується мільйонами людей по всьому світу. Можливість підключення до цієї платформи з різних пристроїв це те, що робить його настільки зручним і функціональним.

Але іноді може виникнути потреба дізнатися, на яких пристроях у вас підключений Ватсап і з яких потрібно вийти. Це може бути корисним у випадку втрати телефону або переконатися, що ваш обліковий запис не використовується сторонніми особами.

У цій статті ми розповімо, як подивитися, на яких пристроях ви підключені до Ватсап і як видалити з'єднання з тих пристроїв, які вам невідомі або які ви більше не використовуєте.

Як подивитися на яких пристроях підключено Ватсап
ПристрійОпераційна системаЯк подивитись
AndroidAndroid
  1. Відкрийте Ватсап
  2. Натисніть на "Три точки" у верхньому правому кутку
  3. Виберіть "Параметри"
  4. Перейдіть до "Пристрої та підключення"
  5. Виберіть "Підключені пристрої"
iPhoneiOS
  1. Відкрийте Ватсап
  2. Перейдіть до "Налаштування" в нижній правій частині екрану
  3. Виберіть "Обліковий запис"
  4. Перейдіть до "Пов'язані пристрої"
Windows PhoneWindows Mobile
  1. Відкрийте Ватсап
  2. Натисніть на "Три точки" в нижній правій частині екрану
  3. Виберіть "Параметри"
  4. Перейдіть до "Акаунт"
  5. Виберіть "Підключені пристрої"

Як дізнатися, хто має доступ до мого Ватсапа?

Перейдіть до Установки > Пов'язані пристрої, щоб переглянути всі пристрої, пов'язані з обліковим записом WhatsApp. Щоб вийти на пов'язаний пристрій, натисніть Вийти.

Як знайти у Ватсапі пов'язані пристрої?

Перейдіть до Установки WhatsApp > Пов'язані пристрої > Прив'язка пристрою. Розблокуйте iPhone, якщо у вас iOS 14 або більше: Використовуйте Touch ID або Face ID для розблокування. Якщо у вас не включена біометрична ідентифікація, вам буде запропоновано ввести PIN-код, який ви використовуєте для розблокування телефону.

Як завершити усі сеанси в Вотсапі?

Відкрийте WhatsApp Web чи WhatsApp для комп'ютерів. Натисніть Меню ( або ) над списком чатів > Установки > Вийти. Відкрийте WhatsApp на своєму головному телефоні. Android: натисніть Інші опції > Пов'язані пристрої.

Як дізнатися, що тебе читають у Ватсапі?

Для кожного надісланого повідомлення можна відкрити екран даних, де вказується час доставки, прочитання або прослуховування повідомлення одержувачем. Відкрийте індивідуальний або груповий чат. Натисніть та утримуйте надіслане вами повідомлення.