Свіжі перці на зиму

Також болгарський перець можна зберігати у ящиках, пересипавши його річковим піском. Беремо чистий, добре просушений ящик – дерев'яний чи поліетиленовий – на дно стелимо газету чи цупкий папір. Якщо прожарити пісок (знезаразити його, підігрівши на сковороді або в духовці), то термін зберігання буде ще більшим.17 серп. 2022 р.

Як заморозити болгарський перець на зиму?

Підготовлений перець спочатку розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку розрізати уздовж ще раз. Тепер потрібно скибочки перцю нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку.

Як зберегти болгарський перець на зиму?

Стиглі плоди без ушкоджень при температурі 0-2 ° С і при вологості 80-90% будуть зберігатися 2-3 місяці. У підвалі або льосі болгарський перець можна сміливо зберігати протягом трьох місяців. У морозильній камері перець збережеться свіжим півроку. Можна зберігати його цілком, без насіння або порізаним.

Як зберегти перець для фарширування на зиму?

Перевертаємо банки нагору дном і накриваємо їх рушником або ковдрою до повного остигання. Такий перець можна зберігати за кімнатної температури, але бажано в темному місці і подалі від джерела тепла. Ось і все, на цьому наш перець для фарширування на зиму готовий! Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

7 кращих рецептів консервування перцю на зиму
Овочевий перець Складові: 3 кг солодкого перцю, 2 кг томатів, 2 кг огірків, 2 кг кабачків і патисонів, зелень петрушки, селера, кріп і спеції. Для заливки: 1,3 л води, 4 стіл. ложки цукрового піску, 2 стол. ложка солі, 1,5 чайн. ложки лимонної кислоти. Приготування: Овочі вимийте.