Як правильно зберігати кедрові горіхи в домашніх умовах

Можна зберігати ядра в пластиковій тарі з щільною кришкою. Важливо не закладати горіхи на зберігання в холодильник або морозильну камеру поруч з продуктами, що мають специфічний запах. Очищені горіхи без втрати своїх властивостей зберігаються в холодильнику 4-5 місяців, а в морозильній камері 1 рік.26 вер. 2021 р.

Де краще зберігати горіхи в домашніх умовах?

Очищені і висушені горіхи можна зберігати протягом року і довше тільки у морозильній камері. Так вони зберігають всі свої поживні і смакові властивості. Ядра свіжих горіхів, які не пройшли сушку, можна зберігати протягом 4-5 діб у холодильнику, у скляній і герметично закритій тарі.

Як правильно зберігати лісові горіхи?

Зберігати лісовий горіх слід тільки в сухому місці. Вологе середовище – ідеальна умова для розмноження цвілі. Якщо горішки заражені цвіллю, не шкодуйте та викидайте їх відразу. Не можна вживати в їжу прогірклий фундук. Температура в приміщенні не повинна перевищувати 12 градусів Цельсія.

Як зберегти горіхи на зиму?

Зберігати горіхи слід в герметичних пакетах, мішечках з лляних, бавовняних або джутових тканин в сухому і темному місці при кімнатній температурі. Подрібнені горіхи зберігаються тільки в скляній тарі, на першій полиці холодильника і не більше 4 днів.

Як правильно зберігати горіхи в домашніх умовах