Як зайти в налаштування роутера Київстар: докладна інструкція

Але доступ до настройок роутера Київстар можна отримати лише у випадку, якщо ви є адміністратором мережі або маєте право на керування роутером. Якщо ви не є адміністратором, вам необхідно звернутися до того, хто керує вашою мережею Київстар.

Для отримання доступу до настройок роутера Київстар вам необхідно підключитися до мережі роутера за допомогою комп'ютера або іншого пристрою з браузером. Підключіться до мережі Wi-Fi з ім'ям та паролем, вказаним на задній панелі роутера. Якщо ви не знаєте, які дані для підключення, ви можете знайти їх на задній панелі роутера Київстар.

Після успішного підключення відкрийте веб-браузер (наприклад, Google Chrome, Mozilla Firefox) та введіть IP-адресу роутера Київстар в адресний рядок. За замовчуванням IP-адреса роутера Київстар: 192.168.0.1 або 192.168.1.1. Натисніть клавішу Enter, щоб перейти на сторінку входу в налаштування роутера.

На сторінці входу ви повинні ввести ім'я користувача та пароль для доступу до налаштувань роутера. Якщо ви не налаштували власне ім'я користувача та пароль, спробуйте використовувати значення за промовчанням. Ім'я користувача зазвичай "admin", а пароль може бути залишений порожнім або "admin".

КрокДія
1Підключіть комп'ютер до роутера за допомогою кабелю Ethernet
2Відкрийте будь-який веб-браузер на комп'ютері
3Введіть IP-адресу роутера в адресний рядок браузера
4Натисніть клавішу "Enter"
5З'явиться сторінка входу до налаштувань роутера Київстар
6Введіть логін та пароль для доступу до настройок роутера
7Натисніть кнопку "Увійти"
8Ви потрапите в меню налаштувань роутера Київстар
9Виконайте необхідні налаштування відповідно до інструкції
10Збережіть зміни та закрийте веб-браузер

Як змінити пароль на роутері TP Link Київстар?

Щоб швидко дізнатися пароль до Wi-Fi мережі, на роутері TP-Link натисніть "Бездротовий режим" – "Захист бездротового режиму" і в полі "Пароль PSK" буде вказано поточний пароль. Щоб його змінити, введіть будь-який набір цифр або літер та натисніть "Зберегти".

Як дізнатися логін та пароль Київстар Домашній інтернет?

Якщо ви користуєтеся Домашнім Інтернетом або тарифами логін для підключення Київстар ТБ (на будь-якому пристрої) — це номер вашого особового рахунку Домашнього Інтернету. Його можна подивитись через Мій Київстар.

Як отримати налаштування інтернету Київстар?

Власники смартфонів можуть отримати автоматичні налаштування для доступу до всесвітньої мережі декількома способами:

  1. Ввівши USSD-код «*100*11*2#» та дочекавшись SMS-повідомлення від Київстар з подальшими інструкціями.
  2. Надіславши SMS-повідомлення з текстом 4 на короткий номер 4660.

Як дізнатися IP адресу роутера Київстар?

Виберіть розділ "Мережа та Інтернет". Виберіть "Мережні з'єднання". Клацніть правою кнопкою миші на мережному підключенні та виберіть "Стан". Знайдіть рядок "Основний шлюз", де буде вказано IPадреса вашого роутера.