Обробка від кротів

Вивести кротів на дачній ділянці можна за допомогою спеціальних отрут, розроблених для боротьби з цими звірками (наприклад, Анти-Крот). У разі вибору таких препаратів, фермери зазвичай використовують придбані речовини для обробки дощових хробаків, після чого закопують у кротові нори та проходи.

Що робити щоб не рили кроти?

Кроти не переносять ефірні олії сосни, лаванди, касторки та жовчного скипидару. Цими сумішами можна просочити тканину та покласти у ходи, де ви тільки викопали грядки. Отвори засипте та утрамбуйте. Кроти не переносять бензин або газ, ці суміші потрібно залити у нору та закрити отвори.

Як швидко позбутися кротів?

Паркан – це, мабуть, найнадійніший спосіб позбутися кротів, але і найдорожчий. Звукові та ультразвукові відлякувачі кротів. Візуально ці пристрої нагадують невеликі цвяшки або канцелярські кнопки. Краще запастись ними у великій кількості, щоб розставити по периметру всієї ділянки, встромивши в землю.

Який запах відлякує кротів?

Дійсно, кротів дещо відлякують різкі запахи, посадки овочевих бобів, гороху, квасолі, цибулі, часнику, пастернаку, деяких видів декоративних рослин: класичний нарцис, чорнобривці, царська корона (існує думка що запах її цибулин нагадує запах лисиці і асоціація з хижаком відлякує кротів).

Ефективно від кротів – Фермер
Комплексне знищення кротів, захист газонів від кротів. Наноситься кротами шкоду, як позбутися кротів. Знищення кротів. Кроти на ділянці. Обробка від кротів, …