Як доглядати полуницю, щоб було багато ягід

Перший раз – навесні, з використанням азотних добрив (сечовина/карбамід) або коров'яку. Другий раз – в період бутонізації- полуницю підгодовують комплексними добривами. Після цвітіння підгодовування здійснюють комплексними мінеральними добривами, це допоможе виростити великі соковиті ягоди.21 лют. 2023 р.

Як підживити полуницю дріжджами?

Для того щоб підживити полуницю дріжджами, розчиніть 100 г живих дріжджів у 10 л теплуватої води з 2 столовими ложками цукру. Потім поставте розчин у тепле місце на добу. По готовності поливайте або обприскуйте готовим розчином по 0,5 л під корінь. Кеш

Як обробляти полуницю восени?

Для профілактики восени перекопують грядки, вибираючи при цьому шкідників, які опинилися на поверхні. Для знищення личинок грядку щомісяця обробляють розчином 40 мл нашатирного спирту на 10 л води. Слинява пінниця, або всеядна цикадка. Живиться клітинним соком полуниці й виділяє піну, схожу на слину.

Як Підкормити полуницю попелом?

Для цього потрібно взяти 1 склянку попелу на відро води (10 літрів). Підливати лише під корінь городини чи кущів. Попіл як добриво чудово підходить для полуниці та суниці. Підживлювати потрібно одразу після цвітіння.

Як отримати полуницю – Фермер