Капуста в гарячому розсолі

Скільки солі на 10 кг капусти?

Для 10 кг капусти візьміть один 200-грамовий стакан солі.

Скільки треба солі на квашену капусту?

Під час засолювання капусти цілими качанами діаметром до 30 см популярні два варіанти – 250 г солі або 400 г солі на 10 л води. Розсіл на 10 кг капусти для засолювання великими шматками зазвичай готують з 7 л води та 250 г солі.

Як правильно висаджувати розсаду капусти?

У відкритий ґрунт капусту висаджують за схемами 50-60 см відстань між рядами, 30-40 см — між рослинами, або ж квадратним методом 50X50. Ранні сорти сіють набагато компактніше, середнім та пізнім потрібно значно більше місця для зростання. У кожну лунку на глибину 2 см висівається по 3-4 насінини.

Капуста гарячим розсолом швидкого приготування
Капуста в гарячому розсолі – це та смачна закуска, без якої не обійтися ні взимку, ні влітку. Її можна подавати як закуску, салат або використовувати для приготування інших страв: гарнірів …