Пересолений рис що робити

Пересолила рис: що робити Щоб виправити ситуацію можна промити вже готову страву у холодній воді або додати склянку рідини і ще раз прокип'ятити. Такий же варіант допоможе врятувати пересолену страву з гречки, макаронів чи іншої крупи.1 лют. 2022 р.

Що робити якщо рис пересолений?

Якщо пересолили рис, слід промити його в холодній воді або прокип'ятити його пару хвилин. За таким же принципом можна реанімувати гречку, макарони та інші крупи.

Як можна виправити пересолений суп?

Як виправити пересолений суп Найвідоміший спосіб, який дістався нам від бабусь. У пересолений суп можна додати рис або перловку – вони добре вбирають сіль. Крупу загорніть в марлю і опустіть в каструлю на 15 хвилин, а потім дістаньте. Якщо рис або перловку потім доварити – буде гарнір на друге.

Як врятувати Пересолену кашу?

Як врятувати пересолену кашу Потрібно окремо відварити ще порцію крупи. Тільки, звісно, без солі, та змішати все. У вас вийде більша порція, ніж ви розраховували, але її можна буде їсти. Ще варіант – додати щось інше у крупу.

Как исправить пересоленную рисовую кашу
Что делать, если вы пересолили рисовую кашу – как спасти пересоленный рис в домашних условиях. Как исправить пересоленную рисовую кашу на молоке – разные способы. | Сегодня