Укриття винограду агроволокном

Для початку необхідно пригнути пагони якомога ближче до землі (до 10 см.). Після цього, накрийте виноград агроволокном. Найкраще використовувати матеріал високої щільності 50 г / м2. Таке агроволокно краще підходить для суворих зим і більш надійно захистить ваші рослини.

Як укрити виноград агроволокном?

Як укривати виноград агроволокном Лозу потрібно пригинати до землі до початку морозів. Після настання холодів лоза втрачає гнучкість і ламається. На зламаних гілках не буде плодів, відповідно, врожайність знизиться. Лозу закріплюють спеціальними кріпленнями близько ґрунту. Кеш

Як укрити виноград на зиму?

Простіше і менш трудомістко вкривати виноград будівельними матеріалами – шифером, руберойдом, дошками. Захист споруджується у вигляді щитів, між ним та рослинами залишають простір, який можна заповнити соломою. Також для укриття підійдуть неткані матеріали – агроволокно або спанбонд.

Як захистити виноград від заморозків?

Простий та ефективний спосіб захистити виноград від заморозків – глибокий полив. Під кожен кущ вдень виливають до 30-50 літрів води. Земля має бути добре просочена. За день вода у землі нагрівається, а вночі віддає тепло лозі.

Агроволокно для винограда – in