Як поливати полуницю у жовтні

Коли в жовтні садити клубніку?

Якщо вересень не тішить ваш регіон дощами, найкраще пересаджувати полуницю у жовтні. Саме з 10 по 20 жовтня найчастіше пересаджують полуницю досвідчені садівники. Вони вибирають саме цей часовий проміжок, тому що в жовтні ґрунт для пересадки полуниці підходить найкраще.

Як правильно поливати полуницю?

Поливати при нормальних умовах радять раз на тиждень. Під час цвітіння і поки ягоди зріють – кожен п'ятий день. Займайтеся поливом тоді, коли немає яскравого сонця, витрачаючи на один кущ близько половини літра води. Те, яким буде урожай наступного року, залежить від ваших дій влітку, після того, як ви зібрали урожай.

Як правильно висаджувати полуницю?

Звичайна схема посадки полуниці — однорядна, з відстанню між рядами до одного метра, а між кущами — 25 – 30 сантиметрів. Також можна садити рослини килимом — тоді відстань між кущиками буде 25 – 35 сантиметрів. У кожну ямку насип столову ложку попелу і помісти туди корінь так, щоб він не загинався.

Чи часто потрібно поливати полуницю – Taya.com.ua
Як часто потрібно поливати полуницю під час плодоношення? Після висаджування кожному кущику потрібно до 0,5 літра теплої води. Процедуру повторюють протягом 14 днів, тричі на тиждень. Після цього часу переходять