Як розмножити лохину садову живцями

Розмножувати лохину можна живцями. Торішні живці заготовляють восени або ранньою весною. Живці слід витримати близько місяця при температурі від +1 до +5 С (у холодильнику), і тільки потім висаджувати в грунт. Через пару років вони являють собою досить розвинені саджанці, які можна пересадити на постійне місце.28 трав. 2012 р.

Як садити лохину відстань?

Високорослу лохину краще садити у важкі суглинки. Ширина ями має бути 100 см, глибина – 20 см. Відстань між низькими кущами має бути 0,3-0,5 м, між кущами середнього розміру – 0,7-1м, для високорослих потрібна відстань 1,2-1,5 м.

Коли Живцювати лохину?

Розмноження лохини здеревілими живцями ​Період заготовляння живців: під час зимового спокою рослин, грудень-березень. При виборі часу для заготовляння здеревілих живців краще орієнтуватися на погодні умови. Якщо зима у вашому регіоні очікується сувора, краще зробити це на самому початку холодного періоду. Кеш

Коли краще садити Голубіку?

Лохину можна садити як восени, так і навесні. Весняна посадка проводиться до того, як на рослині розпустяться бруньки, осіння — з середини осені, після збору врожаю. Весняна посадка краща, тому що до зимових холодів кущ встигає вкоренитися і рослина легше переносить несприятливий період року.

Розмноження лохини: живцюванням в домашніх умовах, як …
Лохина відноситься до сімейства вересових. Це невисокий чагарник до 1 міра, що росте в Північній півкулі. Зустрічається в Євразії, Іспанії, Туреччини, Японії та Північній Америці. У природі чагарники краще рости в кислих торф’яних ґрунтах, в болотистій місцевості і хвойних лісах. Лохина — …