Як садити перець чилі в домашніх умовах

Як садити гострий перець у відкритий ґрунт Зробіть у ґрунті ямки на відстані 30-40 см при міжряддях 60 см. Можна висаджувати перець гніздовим способом, за схемою 50х50 см, поміщаючи в одну ямку по два сіянці. Глибина ямки має бути такою, щоб сіянець занурився в неї до кореневої шийки.

Коли сіяти перець чилі на розсаду?

Висів насіння на розсаду Насіння висівають в лютому, щоб до моменту висадки у відкритий грунт рослини були в віці 90-100 днів, цвіли і навіть мали зав'язі. Перці погано переносять пересадку, тому намагайтеся відразу сіяти насіння в індивідуальні горщики, достатньо діаметром 8 см через повільний розвиток коренів.

Де краще садити гострий перець?

Перець любить: вологий пухкий родючий ґрунт з гарною водопроникністю, тепло, повітря і світло. Перець не любить: занадто сильну спеку, застій води, низькі температури й воду на листях і плодах. Насіння гострого перцю на розсаду висівають у лютому, коли вже значно збільшується світловий день. Кеш

Коли потрібно садити гіркий перець?

Якщо ви розводите розсаду вдома на підвіконні або балконі, рекомендується сіяти перець на початку березня, а садити в грунт – на початку травня. Сіяти розсаду можна й одразу у відкритий ґрунт, але тоді потрібно це робити на початку квітня, а пересаджувати на постійне місце – на початку червня.

Гострий перець чилі (гіркий): вирощування з насіння в …
Червоний гострий перець – чагарник заввишки до 60 см із гіллястими й здеревілими в нижній частині стеблами. Листя у нього …