Як називається синя капуста?
Червоноголову капусту в Україні ще називають фіолетовою.
Як зробити синю капусту м’якою?
Цибулю та картоплю нарізати кубиками, капусту нашаткувати. Цибулю обсмажити в олії до золотистого кольору. Картопля і капусту покласти в каструлю, залити бульйоном, посолити і довести до кипіння. Додати пасеровану цибулю і готувати 15-20 хвилин, поки картопля і капуста не стануть м'якими.
Як тушити червону капусту?
Простий рецепт тушкованої капусти — як приготувати Вершкове масло розтопіть в каструлі, додайте капусту і протушкуйте кілька хвилин. Потім додайте оцет, журавлинний сік та цукор, перемішайте. Посоліть. Зменшіть вогонь і тушкуйте капусту на невеликому вогні, періодично помішуючи, приблизно годину або до готовності.
Крем-суп із червоної капусти – що приготувати на обід — Шуба
Суп із червоноголової (фіолетової) капусти — смачна і ситна перша страва. Він має красивий темно-фіолетовий колір і може бути прикрашений у різний …