Історія випуску грантів: з якого року розпочалися видачі

Гранти – це вид фінансової підтримки, що надається організаціями чи державними установами окремим особам чи організаціям для реалізації певних проектів чи досліджень. Вони допомагають людям здійснювати свої творчі та наукові ідеї, здобувати освіту та просувати себе у певних сферах.

Перші гранти з'явилися у давніх цивілізаціях. Наприклад, у Давньому Єгипті юні вчені та художники отримували стипендії та підтримку від фараонів для розвитку своєї майстерності. Однак, у сучасному розумінні гранти почали випускати в пізніші часи.

Вважається, що перші регулярні гранти з'явилися у 19 столітті. У 1824 році засновано Французьку академію наук, яка почала надавати гранти вченим та дослідникам. Невдовзі після цього інші країни та наукові організації створили свої власні грантові програми.

Рік початку випуску грантів
1990
1992
1995
1997
2000
2005
2010
2015
2020

Хто виготовляє автомобілі MG?

MG Cars – британська автомобілебудівна фірма, що нині належить китайській компанії Nanjing Automobile, в даний час виробляє серійні автомобілі.

Якій країні належить General Motors?

американська General Motors ([ˈdʒɛnərəl ˈməʊtəz], скорочено GM; рус. «Дженерал моторс») Найбільша американська автомобільна корпорація, яка до 2008 року протягом 77 років була найбільшим виробником автомобілів у світі.

Що за машина MG?

Morris Garages (MG) – британська марка спортивних автомобілів, яка веде свою історію з 20-х років минулого століття Абревіатура MG – скорочена назва Morris Garages, компанії, яку заснував колишній веломеханік Вільям Морріс.

Що означає слово GM?

General Motors – Автомобільна корпорація. gm – національний домен верхнього рівня для Гамбії. GM – абревіатура від game master.