Чим удобрювати декабрист під час цвітіння

Що потрібно зробити щоб зацвів декабрист?

Декабристи – це рослини, які квітнуть взимку. Для рясного цвітіння їм необхідний невеликий відпочинок – від середини жовтня і приблизно до кінця листопада. У цей період температура знижується до 15 градусів і полив роблять тільки раз на два тижні, і то чайними ложечками.

Як доглядати за Декабристом в домашніх умовах?

Якщо кактус можна забути полити, і він від цього не дуже постраждає, то декабрист потребує регулярного поливу відстояною холодною водою і підвищеної вологості повітря, яка досягається регулярним обприскуванням. Кактуси прекрасно переносять сонце, а декабрист страждає від прямих сонячних променів і вимагає притінення.

Як доглядати за Шлюмбергерою?

Догляд різдвяника Полив різдвяника має бути регулярним, земляна грудка не повинна пересихати. Водночас перезволоження коріння рослина теж не любить, тому поливати варто тоді, коли висохне верхній шар ґрунту. З березня по серпень регулярно поливайте різдвяник м'якою водою, обприскуйте і підживлюйте двічі на місяць.

Чем подкормить цветок декабрист в домашних условиях для …
Рождественник нуждается в особой, щадящей корневую систему, подкормке, поэтому, используя готовое удобрение для комнатных цветов, следует …