Їх в їжу використовували здавна, хоча це й не є загальновживаною кулінарною традицією. До того ж часникові стрілки містять набагато більше вітамінів, аніж сам часник. З них можна приготувати салати, соуси, приправи, їх можна додавати в перші й другі страви.12 черв. 2021 р.
Для чого використовують Стрілки часнику?
Корисні властивості стрілок часнику добре відомі всім народам світу і їх здавна використовують у народній медицині. Насамперед – для зміцнення імунітету, підвищення опірності організму до інфекційних і вірусних захворювань, для профілактики серцево-судинних хвороб.
Що можна приготувати з стрілок часнику?
5 смачних страв з часникових стрілок (рецепти)
- Паста з часникових стрілок (соус Песто) Песто, це італійський соус на основі базиліка, сиру і оливкової олії. …
- Смажені стрілки часнику Ріжемо стрілки довжиною 6-7 см. …
- Мариновані часникові стрілки …
- Заморожені часникові стрілки на зиму …
- Часниковий крем суп з сирними грінками
Як приготувати стрілки часнику?
Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм'якнуть. Час від часу піднімати кришку і помішувати.
Стрілки часнику: склад і лікувальні властивості. Як …
Продукти: 1. Стрілки часнику- 0,5 кг 2. Масло рослинне – 5 ст.л. 3. Томатна паста, сіль, спеції – за смаком Приготування. Якщо є свій город, …