Насіння гарбуза як сушити в домашніх

Треба нагріти духовку до 60-80-ти градусів за Цельсієм, викласти насіння на деко в один шар та помішувати його кожні 30 хвилин, аби воно не пригоріло. Також необхідно лишити дверцята причиненими, щоб всередині добре циркулювало повітря. Швидкий метод сушіння може призвести до того, що насіння трохи підсмажиться.

Як сушити гарбузове насіння для посадки?

Гарбузове насіння для їжі можна висушити різними способами: Їх розкладають в один ряд і сушать протягом декількох днів. В духовці. Промите і обсушене насіння укладають на деко, застелений фольгою або пергаментом. Духовку прогрівають, потім зменшують жар до мінімуму і сушать продукт до готовності протягом 30-40 хвилин. Кеш

Як правильно зібрати насіння гарбуза?

Збирати насіння гарбуза можна як з повністю, так і не зовсім дозрілих плодів. А от у перестиглих або таких, що довго лежали після збирання, насіння може почати проростати або навіть псуватись. Гарбуз обережно розрізають гострим, не дуже довгим ножем, виймають насіння. Воно повинно бути білим і щільним на дотик.

Як смажити гарбузове насіння в духовці?

  1. Прогрійте духовку до 180 градусів
  2. У разі якщо насіння дуже маленькі, температуру можна підняти до 200 градусів
  3. Вимиті і висушені насіння складіть в миску, додати туди ж пару ложок рослинного масла і все ретельно перемішайте
  4. При бажанні на цьому етапі можна додати трошки ваших улюблених спецій

Як сушити насіння гарбуза – поради – Телеграф
Як сушити гарбузове насіння в домашніх умовах — різні способи. Як краще висушити насіння гарбуза у духовці, мікрохвильовій печі, на сковороді, на …